Propuesta F&B Semana Santa – WESTIN PALACE HOTEL

  • Menú de Vigilia 
  • Las Meriendas de Semana Santa, que ofrecen las típicas Torrijas con café, té o chocolate caliente

Disponibles desde el lunes 11 al domingo 17 de abril.

Precio por persona: 16 € IVA incluido

  • En el lobby principal encontrará una maravillosa creación artesanal con Huevos de Pascua de la maestra chocolatera Elizabeth Vázquez para The Westin Palace, Madrid
  • El domingo 17 de abril le recomendamos nuestro reconocido Opera & Brunch bajo la cúpula, un delicioso buffet amenizado por ópera en vivo, dedicado ese domingo al gran Luciano Pavarotti

Precio por persona: 95 € IVA y bebidas incluidas.

_____________

  • Easter Menu 
  • Our Easter Afternoon Snacks, offering the typical Spanish French toast «torrija» served with coffee, tea, or hot chocolate of your choice.

Available from Monday, April 11 until Sunday, April 17.

Price per person: € 16 VAT included

  • At the main lobby, you will find a wonderful handmade creation with Easter Eggs by the master chocolatier Elizabeth Vázquez for The Westin Palace, Madrid.
  • On Sunday, April 17, let us recommend our well-known Opera & Brunch under the stained glass dome, a delightful buffet enlivened by the live opera performance, this Sunday devoted to Luciano Pavarotti.

Price per person: € 95 VAT and beverages included.